miércoles, 31 de diciembre de 2014

Tornem a la càrrega

Desprès d'un any sense actualitzar aquest blog, tornem a escriure per a informarvos de tot el que envolta a la nostra associació i com no a la nostra banda. Com molts de vosaltres heu pogut veure, aquest any 2014 hem cel.lebrat el 10º Aniversari de la presentació oficial de l’Associació Amics de la Música de Palma de Gandia.

Per a conmemorar aquest esdeveniment s’han cel.lebrat diversos actes durant tot el any com per exemple les col.laboracions de distintes agrupacions de la comarca amb els concerts de l’Orquestra del Conservatori Josep Climent d’Oliva, també de l’Orquestra de Flautes Entravessats, així com de la Valldigna Brass Band, als quals els donem les gràcies per col.laborar amb nosaltres. 

Tantmateix durant aquest any la Banda ha realitzat molts i diferents concerts com per exemple aquestos: Concert- Homenatge a Jose María Ferrero Pastor en el 50°Aniversari de la seua composició, la marxa mora "Chimo", també els concerts d’Intercanvi amb la Banda SUM Santa Cecilia de Barx, el tradicional concert de Santa Cecilia o també el Concert de Nadal. 

Menció especial mereix el concert que varem realitzar dins del III cicle “Les Bandes a les Arts”, juntament a la Banda de Sax al mes d’Abril al Palau de les Arts a València, on varem gaudir d’una magnifica oportunitat de tocar la nostra banda en un auditori de categoria del qual varem eixir molt contents d’ell. També hem estat a les festes del nostre poble al mes d’agost amb les diferents comisions festeres del nostre poble. 

Cal recordar també que desde fa dos anys venim amenitzant amb música de xaranga, pasdobles i marxes el sopar dels festers de Santa Ana, al mes de Juliol.

Aquest any també hem estat presents a la Festa del 25 Aniversari dels nostres amics de la banda de Villalonga, a la festa de la Mare de Deu del Carme a Villalonga al mes de juliol i també als actes de 75 Aniversari del Crist d’Empar a Ador.

Per al proper any 2015 tenim en ment diferents projectes que esperem poder dur a terme amb la mateixa il.lusió amb la que venim realitzant aquestos últims anys. Per la nostra part sols cal dir que intentarem fervos gaudir de la nostra música al mateix temps que nosaltres disfrutarem amb ella.

No hay comentarios:

Publicar un comentario